ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ισπανία ο Δημήτρης Συλλούρης

Στην Ισπανία ο Δημήτρης Συλλούρης

Στην Ισπανία μεταβαίνει την Κυριακή 21/10 ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων της χώρας, Ana Pastor Julian.

Ανακοίνωση της Βουλής αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πέρα από τη συνάντησή του με την Ισπανίδα ομόλογό του, ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γερουσίας,  Pío Garcia-Escudero Marquez και την Πρόεδρο,  María Soraya Rodríguez Ramos και Μέλη της Μικτής Επιτροπής Βουλής και Γερουσίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Θα παρακολουθήσει επίσης μέρος των εργασιών της Ολομέλειας της Ισπανικής Βουλής, όπου η Πρόεδρος του Σώματος θα του απευθύνει χαιρετισμό. Η κ. Julian θα παραθέσει επίσης επίσημο γεύμα προς τιμήν του Κύπριου ομολόγου της, στην παρουσία και των Μελών του Προεδρείου της Βουλής.

O Πρόεδρος της Βουλής θα επισκεφθεί, τέλος, το Νοσοκομείο Παίδων “Niνo Jesus”, καθώς και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος, στη Μαδρίτη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top