Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, «Πρωινό Δρομολόγιο», άφησε υπόνοιες για τον ρόλο του κ. Μιχαηλίδη.
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cobalt σχολιάζοντας τη θέση του τελευταίου ότι κακώς είχε απολυθεί από την αεροπορική εταιρεία ο προηγούμενος Εκτελεστικός της Διευθυντής, εξέφρασε ερωτηματικά.
Με το ανάλογο ύφος διερωτήθηκε γιατί ο κ. Μιχαηλίδης δείχνει τόση συμπάθεια προς το πρόσωπο του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Cobalt, ενώ πήγε και ένα βήμα παρακάτω: «Θα πρέπει το κράτος να προβληματιστεί για τον ρόλο κάποιων κυβερνητικών αξιωματούχων».
Μιλώντας για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας, ο κ. Διάκος ανέφερε πως λάμβανε λανθασμένες αποφάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έβαζε τις πιο υψηλές τιμές εισιτηρίων στην αγορά, καθιστώντας την Cobalt απρόσιτη για το ταξιδιωτικό κοινό.
Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (18/10) η Αρχή Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ), της οποίας προεδρεύει ο Αλέκος Μιχαηλίδης, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια της Cobalt.