Τριετής κάθειρξη σε οπαδό της Ρόμα από αγγλικό δικαστήριο

Τριετής κάθειρξη σε οπαδό της Ρόμα από αγγλικό δικαστήριο

Ένοχο για πρόκληση βίαιων ταραχών, μαζί με άλλους 30 οπαδούς της Ρόμα, όχι όμως για προσωπική επίθεση στον Ιρλανδό φίλαθλο της Λίβερπουλ Σιν Κοξ, ο οποίος παραμένει σε κώμα και εξακολουθεί να είναι εν μέρει παράλυτος: αυτή ήταν η απόφαση που εκδόθηκε σήμερα (18/10) από βρετανικό δικαστήριο για τον 21χρονο Ιταλό Φιλίππο Λομπάρντι, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για τη δράση του στον αγώνα της 24ης Απριλίου ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τους «τζαλορόσι», στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Λομπάρντι φαίνεται σε βίντεο να χρησιμοποιεί μια ζώνη σαν μαστίγιο.

Η ετυμηγορία εκδόθηκε από σώμα ενόρκων έξι ανδρών και ισάριθμων γυναικών, ενώπιον του Preston Crown Court.

«Οι ενέργειές του και εκείνες άλλων οπαδών της Ρόμα αμαύρωσαν το καλό όνομα του ποδοσφαίρου και έριξαν ντροπή στο σύλλογό τους», δήλωσε ο δικαστής Μαρκ Μπράουν στο τέλος της ακρόασης.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE