Το ποσοστό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανήκει στον Αλαφούζο!

Το ποσοστό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανήκει στον Αλαφούζο!

Η ΕΕΑ χορήγησε άδεια στον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να περάσει στην κατοχή του ποσοστό του 44.24% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Με τον τρόπο αυτόν ουσιαστικά γίνονται προσωπικές οι μετοχές που ως τώρα βρίσκονταν στην κατοχή της εταιρίας Sortivo, συμφερόντων του mr. ΣΚΑΪ. Πλέον, ο Γιάννης Αλαφούζος κατέχει προσωπικά το 44.24% του συνολικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ:

«ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟY

(άρθρο 77 Ν. 2725 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει)

Ανδρ. Παπανδρέου 37  15180  Μαρούσι, τηλ: 213.131.6130 – 213.131.6162,fax :213.131.6617

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

(18.10.18 ώρα 17:50)

2. Άδεια 69Α

– ΠΑΕ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 

Ιωάννης Αλαφούζος  (20,40%)   σύνολο (44,24%)

ΧΟΡΗΓΕΙ».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE