Τι έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης ο «killer» – Τι «παίζει» για το ντέρμπι του ΓΣΠ

Τι έκανε στην προπόνηση της Πέμπτης ο «killer» – Τι «παίζει» για το ντέρμπι του ΓΣΠ

Μέρος του κανονικού προγράμματος έκανε σήμερα ο Ρουμπέν Χουράδο. Μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον τετρακέφαλο στην προπόνηση της Τρίτης ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς στην αυριανή προπόνηση.

Εάν προπονηθεί κανονικά χωρίς ενοχλήσεις στις δυο προπονήσεις που έμειναν πριν το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Κυριακή(21/10), τότε θα είναι στο βασικό σχήμα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Σε ένα διαφορετικό σενάριο ο Βόσνιος τεχνικός θα ψάξει άλλη λύση με έναν εκ των Μυτίδη η Μακρή να φλερτάρουν ως οι αντικαταστάτες του στην αιχμή του δόρατος για τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE