Πούτιν: Η Ουάσιγκτον φέρει μια "κάποια ευθύνη" στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Πούτιν: Η Ουάσιγκτον φέρει μια "κάποια ευθύνη" στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη 18/10 ότι οι ΗΠΑ φέρουν μια «κάποια ευθύνη» στην εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, εκτιμώντας, παράλληλα, ότι δεν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για την εμπλοκή της Σαουδικής Αραβίας.

«Εξ όσων γνωρίζω, ο αγνοούμενος δημοσιογράφος διέμενε στις ΗΠΑ. Υπό αυτήν την έννοια, σίγουρα, οι ΗΠΑ φέρουν μια κάποια ευθύνη για ό,τι του συνέβη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσίας, σε ομιλία που εκφώνησε σε ένα φόρουμ στο Σότσι.

Για τον πρόεδρο της Ρωσίας, η Μόσχα «δεν μπορεί να αρχίσει να επιδεινώνει τις σχέσεις της» με τη Σαουδική Αραβία την ώρα που «δεν γνωρίζουμε τί πραγματικά συνέβη».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE