Απίθανος! Έπαιξε στην Εθνική του και 25 ώρες μετά σκόραρε στον τελικό του Copa do Brasil! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανος! Έπαιξε στην Εθνική του και 25 ώρες μετά σκόραρε στον τελικό του Copa do Brasil! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, Τζιόρτζιαν ντε Αρασκαέτα, ταξίδεψε -κυριολεκτικά- από την μια άκρη του κόσμου στην άλλη για να παίξει στον τελικό του Copa do Brasil.

Ο 24χρονος Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός, Τζιόρτζιαν ντε Αρασκαέτα, ταξίδεψε από την Σαϊτάμα έως στο Σάο Πάολο για να παίξει στον τελικό του Copa do Brazil με την Κρουζέιρο. Ο Ουρουγουανός έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση με την Ιαπωνία, – αγωνίστηκε για 45′- στην οποία η «Σελέστε» γνώρισε φιλική ήττα με 4-3 και 25 ώρες μετά, βρέθηκε στη Βραζιλία για να παίξει απέναντι στην Κορίνθιανς.

Ο Αρασκαέτα σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο του 2ου τελικού και έδωσε το τρόπαιο στην ομάδα του Μάνο Μενέζες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά και έκτη συνολικά με την Κρουζέιρο να είναι η πολυνίκης του θεσμού.

Δείτε το γκολ του Ουρουγουανού:

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE