ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έλαβαν διαβεβαιώσεις και έπιασαν ξανά δουλειά οι εργαζόμενοι στη Eurogate

ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έλαβαν διαβεβαιώσεις και έπιασαν ξανά δουλειά οι εργαζόμενοι στη Eurogate

Μετά από διαβουλεύσεις συντεχνιακών με τη διεύθυνση της εταιρείας Eurograte, επέστρεψαν γύρω στις 11:30 της Πέμπτης (18/10) πίσω στην εργασία τους οι εργαζόμενοι, που από το πρωί πραγματοποιούσαν αυθόρμητη στάση εργασίας.

Όπως αναφέρθηκε από συντεχνιακές πηγές, λήφθηκαν γραπτές διαβεβαιώσεις από το διαχειριστή εμπορευματοκιβωτίων του λιμανιού Λεμεσού, σε σχέση με τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης με όσους εργαζόμενους ανήκουν στις συντεχνίες.

Αποφασίστηκε δε όπως την ερχόμενη Τετάρτη πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντεχνιών και εταιρείας για περαιτέρω προώθηση του θέματος της συλλογικής σύμβασης.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι επέστρεψαν πίσω στις εργασίες τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE