Στάση εργασίας των εργαζομένων και της Eurogate στο λιμάνι Λεμεσού

Στάση εργασίας των εργαζομένων και της Eurogate στο λιμάνι Λεμεσού

Μετά τη δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων της εταιρείας θαλάσσιων υπηρεσιών P&O Maritime Cyprus την Τετάρτη (17/10), σε αυθόρμητη στάση εργασίας κατέρχονται από τις 6:30 το πρωί της Πέμπτης (18/10) εργαζόμενοι του διαχειριστή εμπορευματοκιβωτίων Eurogate.

Πρόκειται για περίπου ογδόντα εργαζόμενους από τέσσερις ειδικότητες, μέλη των συντεχνιών που διαπραγματεύονται τη συνομολόγηση της συλλογικής σύμβασης τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάνουν λόγο για καθυστέρηση στη διαδικασία την ώρα που θέτουν και θέματα ασφάλειας κατά την εργασία.

Από το πρωί πραγματοποιούνται διαβουλεύσεις μεταξύ εταιρείας και εκπροσώπων των συντεχνιών, ώστε να ληφθούν αποφάσεις που θα ικανοποιούν αιτήματα των εργαζομένων, ώστε να επιστρέψουν στις εργασίες τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

VIDEO: Άγρια συμπλοκή με μαχαίρι στη παλιά Λευκωσία - Χειροπέδες σε 33χρονο

Συμπλοκή αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στην οδό Ονασαγόρου στην παλιά Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE