O παρτενέρ του Καρλάο, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το δεξί άκρο…

O παρτενέρ του Καρλάο, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ και το δεξί άκρο…

Ο Καρλάο είναι σίγουρος για το κέντρο της άμυνας, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Είναι τρεις οι υποψήφιοι, οι Γκέντσογλου (έπαιξε αυτό το ρόλο με την Ανόρθωση), Βούρος και Μερκής. 

Ο Βούρος είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση που διεκδικούν επίσης οι Νσούε και Μιλάνοφ. 

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα επανέλθει ο Καζού, ο οποίος θα γράψει την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Νικόλας Ιωάννου, είχε αποβληθεί στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. 

Ο Πάολο Τραμετζάνι σε κάποια στιγμή, ενδεχομένως να κατεβάζει και σχήμα με τρεις αμυντικούς πίσω. Θα χρειαστεί να το δουλέψει λίγο, πριν το εφαρμόσει. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE