Πόσοι Απολλωνίστες την ΠΑΤΗΣΑΝ με Cobalt…

Πόσοι Απολλωνίστες την ΠΑΤΗΣΑΝ με Cobalt…

Καμιά 40αριά Απολλωνίστες είχαν κλείσει θέση, για να μεταβούν με την Cobalt στη Γερμανία την άλλη εβδομάδα. Ύστερα από τα χθεσινά κακά μαντάτα για το μέλλον της εν λόγω αεροπορικής εταιρίας, όλα αυτά τα άτομα αναγκαστικά θα… κάτσουν σπίτι. 

Όπως και μερικές χιλιάδες άλλοι συμπολίτες μας, που έκλεισαν εισιτήρια για άλλους προορισμούς το προσεχές διάστημα, θα προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. 

Μερικοί εκ των Απολλωνιστών που «κρέμασε» η Cobalt Aero, ψάχνουν θέσεις για να μεταβούν αεροπορικώς με άλλες εταιρίες στην Φρανκφούρτη. 

*Όσον αφορά την επίσημη αποστολή για την Γερμανική πόλη, θα μεταβεί με αεροπλάνο της (Ρωσικών συμφερόντων) εταιρίας Cyprus Airways. Ο αγώνας Άιντραχτ – Απόλλωνας, προγραμματίζεται για την Πέμπτη (25/10), είναι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Γιουρόπα Ληγκ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE