ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το κυνηγετικό θηροφύλακα από το όχημά του

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν το κυνηγετικό θηροφύλακα από το όχημά του

Κυνηγετικό όπλο θηροφύλακα που βρισκόταν εντός οχήματος απέσπασαν άγνωστοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θηροφύλακας κατήγγειλε ότι είχε σταθμεύσει το όχημα του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του από το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα έξω από τις αποθήκες τις υπηρεσίας Θήρας στην συνοικία του Μουττάλου.

Επιστρέφοντας ωστόσο την Τετάρτη (17/10) το απόγευμα για να πάρει το όχημα του ο παραπονούμενος αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο του είχε παραβιαστεί και του είχαν κλέψει το κυνηγετικό όπλο που είχε αφήσει ξηλωμένο σε θήκη εντός του οχήματος.

Η αξία του κυνηγετικού ανέρχεται στα 400 ευρώ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE