Αβέρωφ: 'Αποποιήθηκε τεράστια κληρονομιά για τα πιστεύω του ο Κοτζιάς'

Αβέρωφ: 'Αποποιήθηκε τεράστια κληρονομιά για τα πιστεύω του ο Κοτζιάς'

Μια διαφορετική θέση για την είδηση της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, εξέφρασε μέσω twitter ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Ελλαδίτη πολιτικού από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, εστίασε στην ποιότητά που έχει ως άνθρωπος.

Σημείωσε συγκεκριμένα, πως ο Κοτζιάς είχε αποποιηθεί μια τεράστια κληρονομιά για τα ‘πιστεύω’ του.

Αυτούσιο το μήνυμά του στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Τώρα που δεν είναι υπουργός ο @NikosKotzias δημοσιοποιώ τι μου πε ένας καλός μου φίλος απ την Ελλάδα πριν 3 χρόνια.Τον @NikosKotzias να τον εμπιστεύεσαι.Ο Νικος για τα πιστεύω του, αποποιήθηκε μια τεράστια οικογενειακή κληρονομιά. Ότι ναναι, αυτός είναι. Αυθεντικός και ιδεολόγος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ  - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Λευκωσία: Κατήγγειλε στον ΟΗΕ τις τουρκικές ενέργειες στην ΑΟΖ - Απέστειλε επιστολή στον Γκουτέρες

Νέα κλιμάκωση των τουρκικών ενεργειών σε βάρος της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας καταγγέλλει η Λευκωσία με επιστολή της Μόνιμης Αντιπροσώπου της στον ΟΗΕ Πρέσβεως Μαρίας Μιχαήλ προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, ημερομηνίας 21 Οκτωβρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE