«Έσπασαν» τα τηλέφωνα με την αναστολή λειτουργίας της COBALT- «Τι θα γίνει με τα εισιτήριά μας;»

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα με την αναστολή λειτουργίας της COBALT- «Τι θα γίνει με τα εισιτήριά μας;»

Πανικός και αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες, μετά την δυσάρεστη είδηση πως η αεροπορική εταιρία COBALT αναστέλλει τη λειτουργία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ταξιδιωτικοί πράκτορες «βομβαρδίζονται» με τηλεφωνήματα αναφορικά με τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων  στην κυπριακή αεροπορική εταιρία με το ερώτημα τους να είναι ένα και καίριο: «Τι θα γίνει με τα εισιτήρια μας»

Όπως πληροφορούμαστε πολλά ταξιδιωτικά γραφεία έχουν προχωρήσει σε σχετικές διευθετήσεις ώστε πελάτες της εταιρίας να μην μείνουν «εγκλωβισμένοι» σε χώρες του εξωτερικού, ωστόσο δεν είναι οι αρμόδιοι ώστε να δώσουν λύσεις σε όσους έχουν πρόβλημα.

Αναμένεται κρατικός μηχανισμός του αρμόδιου Υπουργείου να ανακοινώσει σχετικά μέτρα μετά και την αναστολή των δραστηριοτήτων της COBALT από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 17/10 αφού η εταιρία αντιμετωπίζει πρόβλημα ρευστότητας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, τις τελευταίες μέρες ναυάγησαν οι επαφές των ιδιοκτητών της εταιιρίας με Βρετανό επενδυτή και είχε ως αποτέλεσμα η COBALT να αναγκαστεί να «καθηλώσει» τον «πληγωμένο» στόλο της αφού όπως είχε γίνει γνωστό δύο αεροπλάνα που είχε ενοικιάσει από εταιρία του εξωτερικού δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν πτήσεις λόγω οφειλών της COBALT.

 

Στέλιος Στυλιανού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Λετυμπιώτης: Εντυπωσιακή ανταπόκριση στην εκδήλωση στο Λονδίνο - «Το brain gain δεν είναι πια σύνθημα, είναι πολιτική πράξη»

Σε μια εκδήλωση υψηλής πολιτικής και συμβολικής σημασίας που συνδιοργάνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας με το Invest Cyprus και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) στο Λονδίνο σήμερα, 21 Μαΐου 2025, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε το νέο Σχέδιο Δράσης για τον Επαναπατρισμό Ταλέντου, στο πλαίσιο της εθνικής πρωτοβουλίας Minds in Cyprus.

BEST OF TOTHEMAONLINE