ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Η 21χρονη δεν δέχτηκε την πρόταση γάμου και αυτός την αποκεφάλισε

Φρίκη: Η 21χρονη δεν δέχτηκε την πρόταση γάμου και αυτός την αποκεφάλισε

Μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της περνούσε η 21χρονη που είχε αποφοιτήσει λίγες μέρες προηγουμένως ως γιατρός από το πανεπιστήμιο του Καζακστάν και μάλιστα άρχισε να εργάζεται σε ιατρικό κέντρο, μόνο που ο σύντρορφός της φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια τα οποία «ναυάγησαν» και έστειλε αυτήν στον τάφο και τον 26χρονο δάσκαλο στο Νοσοκομείο και έπειτα για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της METRO ο 26χρονος δάσκαλος και σύντροφος της 21χρονης Νazerke Bekzhanova, ήθελε να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής του μαζί και έτσι της έκανε πρόταση γάμου, την οποία όμως η νεαρή αρνήθηκε με τον Shyngys Bekenov να εξοργίζεται και μετά από  καυγά να αποκεφαλίζει την κοπέλα του.

Στη συνέχεια ο ίδιος  αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του, αφού αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στην κοιλιά, αφήνωντας προηγουμένως και γράμμα που προμήνυε το τέλος, εκφράζοντας την επιθυμία, οι δύο να ταφούν μαζί.

Τα τραύματα του ωστόσο δεν ήταν τόσο σοβαρά όσο πίστευε, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο ενώ αναμένεται για τα επόμενα, πολλά χρόνια, της ζωής του γίνει «κάτοικος» σωφρονιστικού ιδρύματος.

Όπως αναφέρει η Βρετανική εφημερία η 21χρονη φέρεται να απέρριψε την πρόταση γάμου, καθώς οι γονείς της δεν ενέκριναν τον 26χρονο κάτι που τον έκανε έξαλλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top