Δεκτή η παραίτηση Κοτζιά - Το ΥΠΕΞ αναλαμβάνει ο Τσίπρας

Δεκτή η παραίτηση Κοτζιά - Το ΥΠΕΞ αναλαμβάνει ο Τσίπρας

Δεκτή έκανε την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναλαμβάνει το Υπουργείο Εξωτερικών «προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά. Τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του στην κυβέρνηση και τη χώρα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Το Υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός προκειμένου να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στην επιτυχή ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE