ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι τέλους της εβδομάδας- Εκτός των καταιγίδων έρχεται και σκόνη

ΚΑΙΡΟΣ: Η πρόγνωση μέχρι τέλους της εβδομάδας- Εκτός των καταιγίδων έρχεται και σκόνη

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή, ενώ στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Το απόγευµα της Τετάρτης (17/10) θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και περίοδοι µε συννεφιά, ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (18/10), το πρωί θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (19/10), το Σάββατο (20/10) και την Κυριακή (21/10) ο καιρός θα είναι τα πρωινά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα. Το απογεύµατα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό, τα βόρεια και τα ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή, παραµένοντας, στο εσωτερικό και τα ορεινά, λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο αναµένεται µικρή πτώση και την Κυριακή µη αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί γενικά γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top