Επέστρεψαν οι τραυματίες ενόψει Ονήσιλου – Ποιο το μήνυμα της διοίκησης

Επέστρεψαν οι τραυματίες ενόψει Ονήσιλου – Ποιο το μήνυμα της διοίκησης

Δείτε το μήνυμα που ανάρτησε η επίσημη Καρμιώτισσα στο Facebook, ενόψει του αγώνα με τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Αναλυτικά:

«ΓΙΝΕ Ο 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ…

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του παιχνιδιού με τη φιλόδοξη ομάδα του ΟΝΗΣΙΛΟΥ ΣΩΤΗΡΑΣ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν μικροτραυματισμούς, κι έτσι η προπονητική ομάδα θα έχει περισσότερες επιλογές στο δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα.

Η στήριξη του κόσμου μας θεωρείται δεδομένη και αναμένεται ότι στο Κοινοτικό Γήπεδο Πάνω Πολεμιδιών, θα γίνει το αδιαχώρητο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΒΡΙΟΥ και ώρα 3.30 μμ γίνε ο 12ος παίκτης».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE