ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

Κλειστό το μονοπάτι μελέτης της φύσης «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγης».

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό  ότι το μονοπάτι  μελέτης της φύσης  «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγη» έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περπατητές λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, γι’ αυτό και θα είναι κλειστό  για το κοινό, κατά τη Χειμερινή περίοδο.

Το Τμήμα  Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση, μετά την  αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία του μονοπατιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE