ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

Κλειστό το μονοπάτι μελέτης της φύσης «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγης».

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό  ότι το μονοπάτι  μελέτης της φύσης  «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγη» έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περπατητές λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, γι’ αυτό και θα είναι κλειστό  για το κοινό, κατά τη Χειμερινή περίοδο.

Το Τμήμα  Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση, μετά την  αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία του μονοπατιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE