ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

Κλειστό το μονοπάτι μελέτης της φύσης «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγης».

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό  ότι το μονοπάτι  μελέτης της φύσης  «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγη» έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περπατητές λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, γι’ αυτό και θα είναι κλειστό  για το κοινό, κατά τη Χειμερινή περίοδο.

Το Τμήμα  Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση, μετά την  αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία του μονοπατιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE