ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

ΚΥΠΡΟΣ: Εξαιρετικά επικίνδυνο μονοπάτι της φύσης – Κλειστό για το κοινό

Κλειστό το μονοπάτι μελέτης της φύσης «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγης».

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό  ότι το μονοπάτι  μελέτης της φύσης  «Καννούρες – Άγιος Νικόλαος της Στέγη» έχει καταστεί εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περπατητές λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων, γι’ αυτό και θα είναι κλειστό  για το κοινό, κατά τη Χειμερινή περίοδο.

Το Τμήμα  Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση, μετά την  αποκατάσταση των ζημιών και επαναλειτουργία του μονοπατιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE