ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτηγό κίνδυνος - θάνατος κυκλοφορούσε σε κεντρικό δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Φορτηγό κίνδυνος - θάνατος κυκλοφορούσε σε κεντρικό δρόμο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φορτηγό χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας κυκλοφορούσε το μεσημέρι της Τρίτης (16/10) στην Λεωφόρο Σταυρού στο Στρόβολο.

Όπως δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος του ΡΙΚ Σταυριανή Κωνσταντίνου το περιστατικό έγινε στην λεωφόρο Σταυρού το μεσημέρι της Δευτέρας.

Το φορτηγό όπως δείχνει και η φωτογραφία είχε μέσα τόνους χώμα χωρίς όμως να ακολουθεί κάποιο μέτρο ασφαλείας παρά μόνο το ελλιπές κάλυμμα

Η πόρτα του φορτηγού ήταν ανοικτή ενώ εκτός από τους τόνους χώματος που μπορούσαν να πέσουν έξω από το όχημα φόβο προκαλούν και τα πλαστικά κασόνια.

Δείτε την φωτογραφία και την δημοσίευση της δημοσιογράφου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE