Έπαθαν σοκ οι συμμαθητές ανήλικης: Πήρε στο σχολείο να κεράσει μπισκότα και δεν φαντάζεστε τι περιείχαν

Έπαθαν σοκ οι συμμαθητές ανήλικης: Πήρε στο σχολείο να κεράσει μπισκότα και δεν φαντάζεστε τι περιείχαν

Μια πρωτοφανής είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με ένα κορίτσι και τα μπισκότα που θέλησε να κεράσει στους συμμαθητές της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Βρετανικής METRO το περιστατικό σημειώθηκε στο Davis της Καλιφόρνια όταν μια μαθήτρια πήγε το πρωί στο σχολείο και ήθελε να δώσει στους φίλους της να δοκιμάσουν τα μπισκότα που έφτιαξε.

Όπως ανέφερε σε τηλεοπτικό σταθμό ένας από τους 9 συμμαθητές της μικρής που δοκίμασε τα μπισκότα η ανήλικη τους ανέφερε αφού δοκίμασαν, ότι τα μπισκότα περιείχαν τις στάχτες της γιαγιάς της η οποία είχε αποβιώσει και προφανώς είχαν αποτεφρώσει.

Μάλιστα σημείωσε ότι του είπαν να μην μιλήσει για το περιστατικά με τη μητέρα του έξαλλη να καταγγέλλει το σχολείο ότι προσπάθησε να αποσιωπήσει το γεγονός.

Η τοπική αστυνομία έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό τονίζοντας ότι έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες.

Πάντως, όπως αναφέρει το ΝBC δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει αν όντως στα μπισκότα υπήρχαν οι στάχτες της γιαγιάς της μαθήτριας, αφού ακόμα οι επιστημονικές εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία στην Πύλα: Νεκρός άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/09) στην τουριστική περιοχή της Πύλας, όπου άντρας εντοπίστηκε αναίσθητος ανάμεσα σε βράχους κυματοθραύστη παραλίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE