Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντρέας Αναστασιάδης, αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Active πως πέντε κυπριακές εταιρείες έχουν πέσει θύματα του Dharma.

 

 

O νέος ιός, με την ονομασία Dharma «μόλυνε» πέντε κυπριακές εταιρείες, κλειδώνοντας όλα τα αρχεία των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών, χωρίς να μπορούν να τα ανακτήσουν, με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Europol ώστε να εξευρεθεί τρόπος αντιμετώπισης του. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Συνεχίζεται η ψηφοφορία – Στο 61,2% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα.