Τιμητική πρόταση από Ελλάδα αποδέχθηκε η Άννα Αριστοτέλους

Τιμητική πρόταση από Ελλάδα αποδέχθηκε η Άννα Αριστοτέλους

Ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση από την Ελλάδα στην διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.

Η Άννα Αριστοτέλους θα είναι εισηγητής σε Συνέδριο που πραγματοποιείται το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και σ΄ αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι διευθυντές των σωφρονιστικών ιδρυμάτων του ελλαδικού χώρου.

Η κα Αριστοτέλους κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, Μιχάλη Καλογήρου, θα παρουσιάσει στους συμμετέχοντες το Σωφρονιστικό Σύστημα της Κύπρου.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής Ευτύχη Φυτράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Οι κινήσεις της Αννίτας και ο δρόμος προς το 2028 - Οι επιλογές προσώπων και οι εσωκομματικές αναδιατάξεις

Στην πολιτική, τίποτα δεν είναι ποτέ αποκομμένο από το επόμενο βήμα. Ακόμη και οι πιο «τυπικές» κινήσεις συχνά λειτουργούν ως κομμάτια ενός μεγαλύτερου παζλ, που σχηματίζεται σταδιακά, σχεδόν αθόρυβα, μέχρι να γίνει ορατή η πλήρης εικόνα.