ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρια τραγουδίστρια ασπάστηκε το Ισλάμ και έβαλε μαντήλα- Εγκατέλειψε την καριέρα της

Κύπρια τραγουδίστρια ασπάστηκε το Ισλάμ και έβαλε μαντήλα- Εγκατέλειψε την καριέρα της

Μπορεί στο νησί μας να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή, αφού πέραν από συγγενείς και φίλους δεν είναι ευρέως αναγνωρίσιμη ωστόσο η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Γαλλία.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Μέλανη Γεωργιάδη η οποία όπως διαβάζουμε σε Γαλλικά δημοσιεύματα γεννήθηκε στην Λευκωσία και είχε διαγράψει μια ανοδική πορεία στο χώρο της ραπ μουσικής με δίσκους της να έχουν αγγίξει τις 500.000 πωλήσεις πριν αποφασίσει να αλλάξει εντελώς ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο περιοδικό Public η Μέλανη Γεωργιάδη γνωστή στη Γαλλία με το καλλιτεχνικό “Diam” ασπάστηκε το Ισλάμ, «κρέμασε» το μικρόφωνο και ακολούθησε τον επίσης ράπερ σύντροφό  της στην Τυνισία και αργότερα στη Σαουδική Αραβία, ώστε να είναι πιο κοντά στο Θεό,όπως δήλωσε αλλά και για να αφοσιωθεί στην οικογένεια της μακριά από τη μουσική.

Η 38χρονη είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και σκαρφάλωσε στην κορυφή των γαλλικών charts την προηγούμενη δεκαετία, πριν περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο, αντιμετωπίζοντας και κατάθλιψη αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί την φήμη και την αναγνωρισημότητά της.

Πλέον, φορώντας την ισλαμική μαντήλα, απομονώθηκε μακριά από όλους και από όλα προσφέροντας πια συγγραφικό έργο, με δύο βιβλία της είναι έτοιμα προς έκδοση και αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός του 2019.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της απο το 2010 και έπειτα

Το τραγούδι της με τα 40.000.000 views στο YouTube

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top