Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις μας γύρω από το νησί

Τσαβούσογλου: Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις μας γύρω από το νησί

όνο και μόνο για να αρχίσουν ξανά οι διαπραγματεύσεις (για το Κυπριακό) για μας δεν έχει σημασία να καθίσουμε στο τραπέζι ξανά, πρέπει να έχουν αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου σε συνάντησή του με τον ‘υπεξ’ Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται, ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ακόμη: “Θα συνεχίσουμε τις γεωτρήσεις μας γύρω από το νησί. Η έγνοια μας δεν είναι να καβγαδίσουμε με κανέναν, είναι να διαμοιραστεί δίκαια ο φυσικός πλούτος”.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.