Μέσα Οκτωβρίου και έγινε αγιασμός σε Κυπριακή ομάδα, αλλά υπήρχε και… ΕΚΠΛΗΞΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέσα Οκτωβρίου και έγινε αγιασμός σε Κυπριακή ομάδα, αλλά υπήρχε και… ΕΚΠΛΗΞΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από το Φρέναρος FC 2000 αναφέρει:

«Τον καθιερωμένο αγιασμό πραγματοποίησε χθες, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, η ομάδα μας ΦΡΕΝΑΡΟΣ FC 2000 στο Κοινοτικό Γήπεδο Φρενάρου. Μετά το τέλος του αγιασμού, ο πατήρ Ανδρέας και ο Κοινοτάρχης της Κοινότητας μας κ. Μιχάλης Χατζηγιώρκας, ευχήθηκαν σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, πολλές νίκες και πολλά γκολ.
Παράλληλα, μετά το τέλος του αγιασμού, μια έκπληξη περίμενε τον πιστό στρατιώτη της ομάδας μας, εδώ και 18 χρόνια, Κυριάκο Προδρόμου (Κούλλη), ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Σβήνοντας την τούρτα, δέχθηκε τις ευχές μας, κυρίως για υγεία και ευτυχία. Δική του ευχή, να υλοποιηθεί ο στόχος της ανόδου!!!».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE