Δύο ισχυροί σεισμοί καταγράφηκαν στα ανοικτά της Νέας Καληδονίας

Δύο ισχυροί σεισμοί καταγράφηκαν στα ανοικτά της Νέας Καληδονίας

ύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις, μεγέθους 6,5 βαθμών η πρώτη και 6,8 βαθμών η δεύτερη, σημειώθηκαν σήμερα με διαφορά περίπου τριάντα λεπτών η μία από την άλλη σε θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Νέας Καληδονίας, στον νότιο Ειρηνικό Ωκεανό, ανακοίνωσε το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS).

Η δεύτερη σεισμική δόνηση καταγράφηκε σε μια περιοχή 163 χιλιομέτρων της Ταντέν στα νησιά Λογιοτέ και το εστιακό βάθος ήταν περίπου δέκα χιλιόμετρα, ανέφερε το USGS.

Δεν εκδόθηκαν προειδοποιήσεις για τσουνάμι από το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό, το οποίο εδρεύει στη Χαβάη.

Δεν έχουν αναφερθεί, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, θύματα ή ζημιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE