Χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Ερωτηματικό ο… αντι-Λαϊφης

Χωρίς απρόοπτα η τελευταία προπόνηση της Εθνικής Κύπρου – Ερωτηματικό ο… αντι-Λαϊφης

Με προπόνηση στο Στάδιο Stozice της Λιουμπλιάνας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με τη Σλοβενία.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και είναι στη διάθεση του Ραν Μπεν Σιμόν για τον αγώνα της Τρίτης, με εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Λαϊφη, λόγω καρτών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (15/10), ο προπονητής της Εθνικής μας δούλεψε πολύ με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα μας στον αγώνα με τους Σλοβένους, προειδοποιώντας τους ότι τους περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, στον οποίο θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, με τα ελάχιστα δυνατά λάθη.

Ο αγώνας της Τρίτης (16/10) θα αρχίσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.