Στην Αρμενία για την Σύνοδο Πολιτικής Κοινότητας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης
Στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας που πραγματοποιείται - σήμερα - στην Αρμενία, θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Αυτά τα δύο οδοφράγματα πρέπει να ιδωθούν χωριστά από τα άλλα, ανέφερε ο κ. Χαρμαντζί λέγοντας ότι με τον κ. Γιωρκάτζη αλλά και οι αρμόδιες τεχνικές ομάδες έχουν αρκετές φορές επιθεωρήσει τις δύο αυτές περιοχές και έχουν συζητήσει το θέμα.
Ο Μεχμέτ Χαρμαντζί πρόσθεσε ότι την περασμένη εβδομάδα για τα δύο αυτά οδοφράγματα είχε συναντήσεις με το «προεδρικό», την «πρωθυπουργία», το «υπουργείο εξωτερικών» και την «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας». Οι συνομιλητές του, είπε, δεν βλέπουν αρνητικά το άνοιγμα αυτών των δύο οδοφραγμάτων, συζήτησαν λεπτομέρειες επί χάρτου και το οικονομικό κόστος, που δεν προβλέπεται μεγάλο, και όταν οι τέσσερις αυτοί «θεσμοί» - όπως είπε – καθορίσουν την άποψή τους θα δοθούν λεπτομέρειες για τις εργασίες.
Το άνοιγμα οδοφράγματος στην Πύλη Αμμοχώστου για την οδική κίνηση, εξήγησε, θα διευκολύνει την τροχαία κίνηση στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου και όσους κατευθύνονται προς την Λεμεσό και την Λάρνακα. Το οδόφραγμα για πεζούς στην Πύλη Πάφου, συνέχισε, θα αναζωογονήσει τουριστικά την περιοχή Αραμπαχμέτ.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




