Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο – Κτυπήθηκε από περιπολικό και ασθενοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έχασε τη ζωή του στη σκηνή 19χρονος άνδρας, όταν κτυπήθηκε από δυο οχήματα ενώ κινείτο πεζός.

Ο άτυχος Ewan Clover σκοτώθηκε στις 04:35 τα ξημερώματα της Κυριακής 14/10 όταν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο τον κτύπησαν στον αυτοκινητόδρομο A14 στην πόλη Rougham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την τοπική Αστυνομία ο νεαρός ήταν στο οδόστρωμα όταν κτυπήθηκε διαδοχικά από τα δυο οχήματα με τον 19χρονο να πεθαίνει στο σημείο.

Όπως αναφέρεται το περιπολικό μετέβαινε στον σταθμό για να μεταφέρει άνδρα που συνελήφθη λίγη ώρα νωρίτερα ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή στο νοσοκομείο.

Κανένας από τους επιβαίνοντες των δυο οχημάτων δεν τραυματίστηκε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE