ΛΕΜΕΣΟΣ: Το μυστήριο με τον 36χρονο Στέλιο συνεχίζεται - Πήγε για βενζίνη και παράτησε το όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Το μυστήριο με τον 36χρονο Στέλιο συνεχίζεται - Πήγε για βενζίνη και παράτησε το όχημα

Εντοπίστηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 15/10 το όχημα του 36χρονου Στέλιου Γεωργίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία το όχημα του Γεωργίου εντοπίστηκε στην περιοχή της κοινότητας Μονής.

Η Αστυνομία βρίσκεται στο σημείο όπου διεξάγει έρευνες γύρω και εντός του μαύρου οχήματος του Γεωργίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο 36χρονος Στέλιος Γεωργίου ελλείπει από την οικία του στην Λευκωσία από τις 13/10/2018.

Ο Γεωργίου περιγράφεται ως ύψους 1.70μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, με καστανά μαλλιά και μάτια.

Επίσης σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, στο αριστερό του μάτι έχει ένα εκ γενετής σημάδι, ενώ σε ένα από τους δύο αστραγάλους, έχει ουλή από χειρουργική επέμβαση που έκανε στο παρελθόν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αγνοείται ο 36χρονος Στέλιος - Οδηγεί αυτοκίνητο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE