ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υπόθεση ομηρίας σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Υπόθεση ομηρίας σε κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό

Πυροβολισμοί ακούστηκαν κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολόνιας σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές από την τοπική Αστυνομία «πιθανότατα κρατείται μια γυναίκα ως όμηρος».

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας «Δεν έχουμε στην διάθεση μας περισσότερες λεπτομέρειες».

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Αστυνομία είναι συγχυσμένη αφού δεν γνωρίζει που ακριβώς κρατείται όμηρος αυτή η γυναίκα. Όπως δήλωσαν μπορεί να κρατείται σε φαστφουντάδικο της περιοχής είτε σε διπλανό φαρμακείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.