Οι Κύπριοι ηθοποιοί που αντικαθιστούν τον Παναγιώτη και την Ξένια στην σειρά του ΣΙΓΜΑ

Οι Κύπριοι ηθοποιοί που αντικαθιστούν τον Παναγιώτη και την Ξένια στην σειρά του ΣΙΓΜΑ

Ο Παναγιώτης Κυριάκου αποφάσισε να αποχωρήσει από την σειρά του ΣΙΓΜΑ «Παντρεμένοι κι οι δυο». Τον έξοδο από το κανάλι του ΣΙΓΜΑ έδειξαν οι ιθύνοντες της σειράς στην συμπρωταγωνίστριά του, Ξένια Κωνσταντινίδου.

Η Ξένια Κωνσταντινίδου μετά την αποχώρησή του τηελοπτικού της ταιριού δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει, αφού στην σειρά ήταν έγκυος και δεν μπορούσε να καλυφθεί σεναρικά το κενό της απομάκρυνσης του Παναγιώτη Κυριάκου.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ του Μαρίνου Νομικού στο περιοδικό Tv Μανία στην θέση του Παναγιώτη και της Ξένιας στην σειρά του ΣΙΓΜΑ 'Παντρεμένοι κι οιδυο' εντάσσονται ο Μιχάλης Μουστάκας και η Έλενα Ευσταθίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE