ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Η εξήγηση για την άθλια κατάσταση των τουαλετών -«Το μόνο λάθος...» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΜΑΚΑΡΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: Η εξήγηση για την άθλια κατάσταση των τουαλετών -«Το μόνο λάθος...» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορεί και σχολιάζεται αρνητικά, φωτογραφία από αποχωρητήρια στο Μακάρειο Νοσοκομείο, τα οποία ομολογουμένως βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σύμφωνα με επίσημη θέση διοικητικού λειτουργού του Μακάρειου, οι τουαλέτες βρίσκονταν σε τέτοια κατάσταση λόγω του ότι, την Παρασκευή (12/10) το μεσημέρι υπήρξε διαρροή και κλήθηκαν τα Δημόσια Έργα και η Ηλεκτρομηχανική Υπηρεσία, για την επιδιόρθωσή της. Ωστόσο, επειδή μεσολάβησε σαββατοκύριακο, η επιδιόρθωση αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα (15/10).

«Προφανώς περνούσε κόσμος από εκεί και αφού έβλεπε τέτοια κατάσταση, φωτογράφιζε το σημείο», είπε χαρακτηριστικά στο ThemaOnline διοικητικός λειτουργός του νοσοκομείου, καλούμενος να σχολιάσει την φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το μόνο λάθος, είναι ότι δεν τοποθετήθηκε μια σήμανση ότι οι τουαλέτες ήταν ‘εκτός λειτουργίας’», σχολίασε επίσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE