ΑΠΑΝΤΗΣΗ Λώρη Κυριάκου για το ΟΝΟΜΑ της «Ομόνοιας 1948»!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Λώρη Κυριάκου για το ΟΝΟΜΑ της «Ομόνοιας 1948»!

Παράνομο χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Λώρης Κυριάκου, το όνομα που έχει η ποδοσφαιρική ομάδα που ίδρυσε το Καλοκαίρι η Θύρα 9. Η νέα ομάδα ονομάζεται αθλητικό λαϊκό σωματείο Ομόνοια 1948.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Sport Day, τονίζει ότι «μπορεί να εγκρίθηκε από τον Έπαρχο και να δόθηκε άδεια, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι νόμιμο να δημιουργείται μια νέα ομάδα, με το ίδιο όνομα, τα ίδια σύμβολα και εμβλήματα με τα δικά σου».

Πρόσθεσε επίσης για την δράση της Θύρας 9, από το καλοκαίρι κι έπειτα: «Αν και δεχθήκαμε προκλήσεις, εμείς δεν απαντήσαμε σε καμία περίπτωση, γιατί θεωρούμε ότι όλοι είμαστε Ομονοιάτες. Δεν μπορούμε να κρατήσουμε κι εμείς προκλητική στάση απέναντι σε Ομονοιάτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE