Προσοχή οδηγοί! Εργασίες σε αυτοκ/δρομους - Κλείνουν λωρίδες!

Προσοχή οδηγοί! Εργασίες σε αυτοκ/δρομους - Κλείνουν λωρίδες!

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου.

Από το απόγευμα σήμερα αναμένεται να αρχίσουν νυχτερινές εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ, μέχρι και την Αλάμπρα.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, μέχρι και την 1η Νοεμβρίου και θα διεξάγονται από 7 το απόγευμα μέχρι και τις 6 το πρωί.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, θα κλείνουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνον, σε τμήματα μήκους 1000μ. περίπου, κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται ανάλογα στην αριστερή ή στη δεξιά λωρίδα.

Υπενθυμίζουμε τους οδηγούς και όλους τους χρήστες των δρόμων, να είναι πάντοτε πολύ προσεκτικοί στο δρόμο, για αποφυγή ατυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE