Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε
Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.
Η «νάσιοναλμανσαφτ» δεν λέει να… σηκώσει κεφάλι και έτσι υπήρξαν και οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για απομάκρυνση του ομοσπονδιακού τεχνικού.
Το όνομα του Αλσατού ήταν ένα από τα πρώτα που ακούστηκαν, καθώς παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρησή του από την Άρσεναλ στο τέλος της περσινής σεζόν.
Ωστόσο ο Βενγκέρ ήταν κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εθνική ομάδα της Γερμανίας. Ο λόγος;
«Το πρόβλημα όταν δουλεύεις σε εθνική ομάδα είναι ότι δεν παίρνεις το… ναρκωτικό του να είσαι συνέχεια στην προπόνηση και να έχεις αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο. Όταν έχεις μάθει σε αυτό, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο» ήταν τα λόγια του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον πάγκο συλλόγου, αν προκύψει πρόταση.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις