ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει για μείωση τροχαίων

ΚΥΠΡΟΣ: Στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει για μείωση τροχαίων

Τη 2η ετήσια, Πανευρωπαϊκή, εβδομαδιαία εκστρατεία ελέγχου φορτηγών και λεωφορείων, πραγματοποιεί η Αστυνομία από αύριο Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, 2018.

Η εσκτρατεία γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Αστυνομικό Δίκτυο Τροχαίας (TISPOL), συνεχίζοντας τις προσπάθειες για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα ελέγχονται τα έγγραφα των οδηγών και οχημάτων, οι ώρες οδήγησης και εργασίας, οι συσκευές περιορισμού ταχύτητας, οι ταχογράφοι και η μηχανική κατάσταση των οχημάτων, καθώς και άλλες τροχαίες παραβάσεις όπως η παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Σκοπός της εκστρατείας είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των τροχαίων αδικημάτων που δυνατό να διαπραχθούν από οδηγούς φορτηγών και λεωφορείων, με στόχο την αποτροπή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE