Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, την κατάσταση στη Λιβύη, καθώς επίσης και τις εξωτερικές πτυχές της Μετανάστευσης. Ακολούθως οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενώ θα συζητήσουν επίσης τις τελευταίες εξελίξεις στη Βενεζουέλα.
Μετά το πέρας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων, ο Υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει σε συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις 6 χώρες της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης, Γεωργία, Μολδαβία, Ουκρανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και Λευκορωσία, στο πλαίσιο του θεσμοθετημένου διαλόγου και τακτικών συναντήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις προαναφερθείσες χώρες.
Το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων αναμένεται να επικεντρωθεί στην προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα λάβει χώρα στις 18 Οκτωβρίου, με έμφαση στις συζητήσεις που αφορούν τη μετανάστευση, την εσωτερική ασφάλεια και τις εξωτερικές σχέσεις. Στο πλαίσιο των εργασιών του Συμβουλίου, οι Υπουργοί θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συνεχίσουν τις συζητήσεις επί του Νέου Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου 2021-2027. Σε σύνθεση Άρθρου 50, το Συμβούλιο θα εξετάσει τις νεώτερες εξελίξεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την αποχώρηση του ΗΒ από την ΕΕ.
Ο κ. Χριστοδουλίδης θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 17 Οκτωβρίου.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις