ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλειπε από το σπίτι και τα κοσμήματα έκαναν φτερά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έλειπε από το σπίτι και τα κοσμήματα έκαναν φτερά

Χρυσαφικά αξίας μερικών χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά από οικία αλλοδαπού, στο Σούνι Λεμεσού, το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο ένοικος της οικίας, κατάγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής ότι, άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 30 χιλιάδων ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες φαίνεται να ήξεραν τι έκαναν, αφού έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 9 και 11:30 το βράδυ, διάστημα που ο ένοικος απουσίαζε.

Ο Αστυνομικός σταθμός Επισκοπής εξετάζει την υπόθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE