«Εγώ που είμαι χρόνια στην Εθνική…»

«Εγώ που είμαι χρόνια στην Εθνική…»

Ο Γιώργος Μερκής μίλησε στο ΡΙΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Βουλγαρία με 2-1 (13/10).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ:

»Είμαστε στεναχωρημένοι, από όποιον και να χάνεις είσαι στεναχωρημένος. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Αν κάναμε το 2-0 θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Είχαμε χρόνο να συνεχίσουμε να παίξουμε όμως 2 φορές αδρανήσαμε και το πληρώσαμε.

Συνήθως η ομάδα που είναι το φαβορί όταν ισοφαρίζει πιέζει περισσότερο. Έπρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι. Δεν τα καταφέραμε, έγινε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω εγώ που είμαι χρόνια στην Εθνική πως αυτή η Εθνική ανεβαίνει επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

ΠτΔ: Αποκαλυπτική η συνέντευξη Έρχιουρμαν για τους λόγους που δεν έχουν επαναρχίσει οι συνομιλίες από την τουρκική πλευρά

Το να τίθενται όροι και προϋποθέσεις πριν την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων είναι μια τακτική που δεν βοηθά στο να υπάρχουν εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE