ΤΡΟΟΔΟΣ: Άνδρας κινδύνεψε να πεθάνει λόγω υποθερμίας - Ελικόπτερο σε ετοιμότητα

ΤΡΟΟΔΟΣ: Άνδρας κινδύνεψε να πεθάνει λόγω υποθερμίας - Ελικόπτερο σε ετοιμότητα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά τον εντοπισμό άντρα, σε απόμερο σημείο σε ορεινή περιοχή του Τρόοδους, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο οποίος παρουσίαζε συμπτώματα υποθερμίας, ενώ ελικόπτερο ανέμενε εντολή για αεροδιακομιδή του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις 18:00, εντοπίστηκε από μέλη της άντρας σε απόμερο σημείο στην περιοχή Τροόδους, σε σοβαρή κατάσταση λόγω υποθερμίας.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ ταυτόχρονα ελικόπτερο βρισκόταν σε αναμονή, σε περίπτωση που κρινόταν αναγκαίο να γίνει αερομεταφορά.

Τελικά, με την άφιξη του ασθενοφόρου και αφού το δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο άντρας μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Κυπερούντας.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του άντρα, σύμφωνα με την Αστυνομία, με την άφιξη του ασθενοφόρου, τα συμπτώματα υποθερμίας αντιμετωπίστηκαν και έτσι ευτυχώς δεν φαίνεται διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE