ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

Ραούλ Λοέ και Χουάν Αλμπίν έπαιξαν για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ερμή και πήραν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Ο Καμερουνέζος χαφ και ο Ουρουγουανός μέσος είναι από τους παίκτες που ήρθαν για να ανεβάσουν επίπεδο τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας όμως μέχρι στιγμής ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Και οι δύο στο φιλικό της Παρασκευής έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο προσαρμογής ενώ και στις κινήσεις τους έδειχναν κάπως πιο ‘ανέτοιμοι’ από τους υπόλοιπους. Οπότε και ο κόουτς της Ομόνοιας, αλλά και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να τους δουν σε φουλ ρυθμούς.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Καλπάζει» η παραβατικότητα στα Πολεμίδια – «Ρίχνουν πέτρες, σπάζουν τα πάντα…φοβόμαστε για τα παιδιά μας» - Βίντεο και φωτογραφίες

Ανεξέλεγκτη είναι η παραβατικότητα σε ορισμένες περιοχές της Κύπρου, αφού νεαροί κάνουν ζημιές, προκαλώντας τον φόβο και τον πανικό των πολιτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE