ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια για Λόε και Αλμπίν

Ραούλ Λοέ και Χουάν Αλμπίν έπαιξαν για ένα ημίχρονο στο φιλικό με τον Ερμή και πήραν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους.

Ο Καμερουνέζος χαφ και ο Ουρουγουανός μέσος είναι από τους παίκτες που ήρθαν για να ανεβάσουν επίπεδο τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας όμως μέχρι στιγμής ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Και οι δύο στο φιλικό της Παρασκευής έδειξαν ότι χρειάζονται ακόμη περισσότερο χρόνο προσαρμογής ενώ και στις κινήσεις τους έδειχναν κάπως πιο ‘ανέτοιμοι’ από τους υπόλοιπους. Οπότε και ο κόουτς της Ομόνοιας, αλλά και οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι να τους δουν σε φουλ ρυθμούς.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ιστορικό ρεκόρ για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026 - 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί

Ρεκόρ υποψηφιοτήτων και συνδυασμών κατατέθηκαν την Τετάρτη για τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, σύμφωνα με τον Γενικό Έφορο Εκλογών, Ελίκκο Ηλία. Συγκεκριμένα, υποβλήθηκαν 753 υποψηφιότητες και 19 συνδυασμοί.