Επέστρεψε στις νίκες

Επέστρεψε στις νίκες

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία επιβλήθηκε με 0-2 του ΘΟΪ στη Λακατάμια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Ντάλια, Πολυβίου, Ιωακείμ, Αγγελή, Κέζο, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Μαυρή, Νικολάου, Ιβελίν και Κίττου. Τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου αποτέλεσαν οι Γεωργίου Λ., Σαμάνη και Σεργίδης.

Το «τριφύλλι» παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ήταν αποτελεσματικό και με τα γκολ των Ιβελίν Βιολίνοβ και Γεωργίου Λούκα έφτασε στην δεύτερή του φετινή νίκη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί ρεπό για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο 27/10».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Απαντά η Κυβέρνηση στις επικρίσεις ΑΚΕΛ: Η πολιτική αδράνεια έχει ταυτιστεί με το κόμμα

Μετά τις επικρίσεις που διατυπώνει το ΑΚΕΛ αναφορικά με το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την υπόθεση των ελαττωματικών αερόσακων TAKATA, η Κυβέρνηση προχωρεί σε απάντηση μέσω γραπτής δήλωσης του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρα Παπαδόπουλου.