Επέστρεψε στις νίκες

Επέστρεψε στις νίκες

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U16, η οποία επιβλήθηκε με 0-2 του ΘΟΪ στη Λακατάμια για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» παρατάχθηκαν με τους Ντάλια, Πολυβίου, Ιωακείμ, Αγγελή, Κέζο, Γεωργίου Σ., Χριστοδούλου, Μαυρή, Νικολάου, Ιβελίν και Κίττου. Τις τρεις αλλαγές που πραγματοποίησε ο τεχνικός της ομάδας, Ανδρέας Νικολάου αποτέλεσαν οι Γεωργίου Λ., Σαμάνη και Σεργίδης.

Το «τριφύλλι» παρουσίασε ένα βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, ήταν αποτελεσματικό και με τα γκολ των Ιβελίν Βιολίνοβ και Γεωργίου Λούκα έφτασε στην δεύτερή του φετινή νίκη.

Την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί ρεπό για την ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Επόμενος αγώνας για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, το Σάββατο 27/10».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE