Κάλεσε στα γραφεία του τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου ο Alpha!

Κάλεσε στα γραφεία του τον Ανδρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου ο Alpha!

Χρυσάφι στα πόδια των δύο πτυχωμένων Κυπριών, στρώνει ο Alpha!

Σύμφωνα με το περιοδικό ‘Tv Capuccino’ οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αφορούν την ανανέωση της συνεργασίας τους, αφού το πρώτο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει, ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2018.

Πληροφορίες τις οποίες επικαλείται του δημοσίευμα, αναφέρουν ότι το κανάλι υπόσχεται αύξηση του κόστους παραγωγής των σειρών, τη δημιουργία μιας νέας σειράς, αλλά και την παραγωγή ακόμη μιας εβδομαδιαίας σειράς.

Το έδαφος είναι αρκετά πρόσφορο και φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού και η πλευρά των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνας Δημητρίου, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία των σειρών τους.

Σημειώνεται ότι, στην πρώτη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προβλεπόταν και παραγωγή μιας ταινίας από την εταιρεία του καναλιού, την οποία ωστόσο ακόμη δεν είδαμε, μάλλον επειδή οι δημιουργοί «έτρεχαν» συνεχώς με το Τατουάζ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE