Tεχνικός ήχου σκοτώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς

Tεχνικός ήχου σκοτώθηκε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Τομ Χανκς

Ένας τεχνικός μίξης ήχου, που εργαζόταν στη νέα ταινία του Τομ Χανκς, πέθανε αφού έπεσε από ένα μπαλκόνι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στην Πενσιλβάνια.

Η αστυνομία του Μάουντ Λέμπανον κλήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε ένα κτίρο όπου ήταν σε εξέλιξη τα γυρίσματα της ταινίας You Are My Friend, μιας βιογραφίας του Φρεντ Ρότζερς, του θρυλικού παρουσιαστή μιας παιδικής τηλεοπτικής εκπομπής στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Τζιμ Εμσγουίλερ, 61 ετών, τεχνικός ήχου, είχε πέσει από το μπαλκόνι.

Ο Εμσγουίλερ, που είχε βραβευτεί με Emmy για τη δουλειά του το 2015, "ήταν μόνος στο μπαλκόνι και κάπνιζε ένα τσιγάρο όταν πιθανότατα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας", με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο κενό, ανέφερε η αστυνομία.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE