ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Προληπτικά μέτρα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Προληπτικά μέτρα σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων

Ο Δήμος Λακατάμιας  λαμβάνει προληπτικά μέτρα σε περίπτωση που παρουσιαστούν έντονα καιρικά φαινόμενα και παρακαλεί τους δημότες να λάβουν και οι ίδιοι μέτρα.

Ανακοίνωση από τον Δήμο αναφέρει ότι σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο καιρός για τις επόμενες μέρες θα είναι άστατος, με το ενδεχόμενο μεμονωμένων τοπικών καταιγίδων  να είναι ορατό.

`Παρ’ όλο που οι εργασίες  ελέγχου και καθαρισμού των φρεατίων/ σχαρών/ οχετών ομβρίων  υδάτων, από τα συνεργεία του Δήμου, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, παρακαλούνται οι Δημότες Λακατάμιας όπως φροντίσουν οι σχάρες που βρίσκονται μπροστά από τα σπίτια τους να είναι καθαρές και αποφεύγουν να τοποθετούν κλαδέματα ή άλλα αντικείμενα σε σημεία που μπορεί να παρασυρθούν από τα νερά της βροχής και να κλείσουν τις σχάρες`, αναφέρεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE