Aπό το NBA Draft στην ΑΕΛ για μεγάλα πράγματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Aπό το NBA Draft στην ΑΕΛ για μεγάλα πράγματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Μάρκους Τζάκσον. Ο Τζάκσον αγωνίζεται ο γκαρτ και μέχρι πρόσφατα ήταν στο δυναμικό της Σάντα Μπάρμπαρα.

Γεννημένος στο Μίλλ της Αμερικής στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 βλέπει τον κόσμο από τα 193 εκατοστόμετρα και είναι 84 κιλά.

Στην μοναδική του χρονιά στη Σάντα Μπάρμπαρα είχε μέσο όρο 8,5 πόντους,2,3 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Συνολικά αγωνίστηκε για 25 παιχνίδια εξ αυτών τα 16 ήταν συνεχώμενα. Μετρά 1,293 πόντους και μέχρι στγμής στην καριέρα του έχει δημιουργήσει 221 τρίποντα.

Με γεμάτη την περασμένη χρονιά ο Τζάκσον έρχεται στην ΑΕΛ με μεγάλες υποσχέσεις. Αυτό που πρέπει σίγουρα να κάνει είναι να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.

Απολαύστε τον:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE