«Πράσινη» ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και χαμένο πέναλτι

«Πράσινη» ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε ένα παιχνίδι με πέντε γκολ και χαμένο πέναλτι

Από ένα ημίχρονο είχαν στο φιλικό παιχνίδι του ΓΣΖ, Ερμής Αραδίππου και Ομόνοια.

Οι «φτεροπόδαροι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Ομόνοια, έκανε την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε τον αγώνα με 2-3.

Τα γκολ της ομάδας του Κώστα Καϊάφα σημείωσαν οι Μαύρου (4ο λεπτό) και Χριστοδούλου (34ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια μείωσε το σκορ στο 53΄ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Νταρμπισάιρ.  Στο 75ο ο Μόντες έκανε το 2-2, ενώ στο 88΄ ο Σοάρες με πλασέ έδωσε τη φιλική νίκη με 2-3.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νταρμπισάιρ αστόχησε σε πέναλτι στο 59ο λεπτό στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Πατήστε εδώ για να δείτε τη ζωντανή ενημέρωση του αγώνα από το Themasports.com

Ερμής: Φιρινίδης, Ντίντακ, Κουατζίκα, Εμπαλό, Χριστοδούλου, Μπανούσης, Πηλέας, Μαύρου, Κιπιάνι, Πουτζουρής, Ταραλίδης

Ομόνοια: Μεχία, Ενρίκες (Τζιωνής 71′), Γκαφούρ, Μανρίκε (Λόπεθ 46′), Κατελάρης (Πρτσέ 46′), Λόρα (Φώτη 71′), Λόε (Σοάρες 46′), Γκόμεθ, Ζίβετς (Εντρένα 46′), Αλμπίν (Μόντες 46′), Ντάρμπισαιρ (Γκρίνιτς 65′)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE